Fareler de tıpkı diğer haşereler gibi, karınlarını doyurmak için insanların yaşam alanlarını ziyaret eder. Fare; doğal hayatında besin zincirine uygun olarak kendinden küçük canlılar ve bulabildiği her türlü organik malzemeyle karnını doyuran hepçil bir türdür. Ancak, günümüzde şehirleşmiş toplumlarda fareler insanlarla birlikte şehir hayatına adapte olmakta, insan artıklarıyla ve pis olan her şeyle beslenmektedir. Filmlerde global çapta bilinen; yüksek gökdelenleriyle boy gösteren lüks şehirlerin arka planında farelerin cirit attığını görürüz. İşte bu şehir hayatının bir sonucu olan tüketim çılgınlığı, beraberinde israfı da getirir. Tabi bu da fareler için son derece bereketli çöp dağları anlamına gelmektedir. Fabrika ve evsel atıkların yoğun olduğu alanlarda fare varlığı insanlar için daha ciddi bir tehdit oluşturmaktadır. Bu nedenle, Kağıthane Fare İlaçlama Servisi olarak Kağıthane gibi fabrika, iş merkezi ve imalathanelerin yoğun olduğu alanlarda fare ilaçlama işlemine daha fazla özen gösteriyor; ön mıntıka analizinin ardından uygulamaya başlıyoruz.
Kağıthane Fare İlaçlama
Kağıthane ve çevre ilçelerde yoğun olarak yardım çağrısı aldığımız fare istilasına karşı; özel olarak geliştirdiğimiz ilaçlama yöntemleriyle hareket ediyoruz. Hizmetlerimiz, en uygun ilaçlama fiyatları ve en kesin sonuçlu ilaçlama uygulamalarıyla tüm İstanbul için geçerlidir. Ayrıca Kocaeli ve İzmir’de de tüm ilçe ve köylere hizmet veriyoruz. 30 yılı aşkın süredir sektörde olan ve zirvedeki yerini koruyan Kağıthane Fare İlaçlama Firması; Sağlık Bakanlığınca onaylı ve garantili ilaçlarla hizmet vermektedir.
Fare Aç Susuz Kaç Gün Yaşar?
Fareler aç kalmamak için her yolu dener ve insanların olduğu her türlü ortamda karnını doyurma imkanı bulur. Ancak, aç kaldığı durumda ortalama 14 gün daha hayatta kalmayı başarır. Fareler susuzluğa ne kadar dayanabilir? diye soracak olursanız; araştırmalar farelerin susuzluğa develerden daha uzun süre dayanabildiğini ortaya koymuştur. Özellikle çöl fareleri neredeyse hiç su içmeden yaşayabilecek bir yapıya sahiptir.
Fare Gebelik Süresi
Son derece hızlı çoğalan fareler, diğer memeli türlerine göre çok hızlı üreme özelliğine sahiptir. Yılın her mevsimi ürerler ve fiziksel özellikleri her ay doğum yapmaya elverişlidir, ancak yılda ortalama 4-7 kez doğum yaparlar. Hamilelik süresi ortalama 3 haftadır.
Fare Nasıl Yakalanır
Kağıthane Fare İlaçlama servisi olarak; fareleri öldürmeden yakalamak ve doğal yaşamına salmak üzere fare istasyonu uygulamamız mevcuttur. Ancak bu durumda farenin eve yeniden gelmemesi için evdeki fare yaşamına uygun şartları ortadan kaldırmanız gerekmektedir. Fareler hakkında her türlü sorunuz için bizi arayabilirsiniz.